Kontakt info

Boris Trajkovski 280A, Skopje 1000
Kontabiliteti dhe Financat:

+(389) 2 2729900

katerina@maktrend.com.mk,

slavicastankoska@gmail.com

Transport:

+(389) 2 2729900
+(389) 2 2729901
+(389) 2 2728844 fax.
maktrend@maktrend.com.mk

Bashkëpunim me ne

Lini të dhënat tuaja dhe në afat prej 1 ore do t’ju kontaktojmë