Контакт информации

Boris Trajkovski 280A, Skopje 1000
Сметководство и финасии:
+(389) 2 2729900

katerina@maktrend.com.mk,

slavicastankoska@gmail.com

Транспорт:
+(389) 2 2729900
+(389) 2 2729901
+(389) 2 2728844 fax.
maktrend@maktrend.com.mk

Соработувајте со нас

Oставете ваши податоци а ние во рок од еден час ќе ве контактираме!