За МАКТРЕНД

Мактренд претставува меѓународно активен логистички оператор со комплетна услуга. Со визија за подобра логистика во 1991 компанијата Мактренд е основана како семеен бизнис со локација во главниот град на Република Северна Македонија. Повеќе од две децении, компанијата инспирира доверба кон клиентите со својата култура и услуга, делувајќи за големите брендови од сите индустрии. Компанијата нуди флексибилни и безбедни услуги за комплетна реализација на национални и интернационални транспорти, вклучувајќи шпедитерски услуги и складирање под царински надзор. Од преземањето на вашата стока до испораката на дестинацијата, ние реализираме интелигентни решенија за патен транспорт, а со нашите партнери и воздушен и поморски транспорт, со што овозможуваме логистиката совршено да одговара на потребите на клиентите. Денес Компанијата располага со сопствен деловен простор, шпедиција, јавен царински склад, возила за меѓународен транспорт и помали возила за локална достава кои ги исполнуваат најновите еко стандарди. Компанијата е сертифицирана согласно ISO 9001, ISO 14001 и OHASA 18001 стандардите за квалитет. Секојдневно, Мактренд ги обезбедува своите услуги, стремејќи се оптимално да ги користи природните ресурси и создавајќи одржлив бизнис модел.

0
Реализирани транспорти годишно
0
Задоволни клиенти
0
Километри годишно

ЗОШТО НИЕ?

Професионалност

Работа по највисоки стандарди и критериуми

Брза и навремена услуга

Секогаш прецизни, секогаш на време

Посветеност

Секогаш фокусирани на вашите потреби

Иновативност

Да направиме разлика во досегашното постоење

Доверба

Испорака на сигурна и комплетна услуга,

Ориентација кон стеикхолдерите

Посветени кон успехот на нашите партнери и клиенти,

Тимска работа

Вложуваме во тимска работа за подобри лични перформанси

Континуиран развој и знаење

Да бидеме експерти во доменот на нашата работа

Флексибилност

Адаптација и флексибилно работење, со цел најдобар исход.

НАШАТА КОМПАНИЈА